Çankaya Borsa İstanbul Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi

Telefon : 0312 4720968/69
Belgegeçer : 0312 4720967
WEB https://cankayaborsaistanbulmtal.meb.k12.tr
Adres : Çankaya Borsa İstanbul Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Çetin Emeç Bulvarı 1289. Sok. No2 Öveçler/ÇANKAYA/ANKARA/TÜRKİYE
VİZYON : TURİZM SEKTÖRÜNE TURİZM ELEMANI YETİŞTİREN OKULLAR ARASINDA LİDER BİR EĞİTİM KURUMU OLMAK.
MİSYON : DÜNYA TURİZM SEKTÖRÜNDE ÇALIŞABİLECEK KRİTERLERDE MİLLİ VE EVRENSEL DEĞERLERLE YETİŞMİŞ, İYİ DERECEDE YABANCI DİL BİLEN VE SÜREKLİ GELİŞİMİ İLKE EDİNMİŞ TURİZM ELEMANI YETİŞTİRMEK .
BAŞARILAR : Ulusal ve Uluslararası bir çok yarışmalarda derecelere sahiptir. Öğrenci Seçme Sınavlarında mezunlarımızdan bir çoğu Boğaziçi Üniversitesi Turizm İşletmeciliği Bölümüne, Gazi Üniversitesi Turizm İşletmeciliği Bölümüne, Akdeniz Üniversitesi Turizm İşletmeciliği Bölümüne ve daha pek çok 4 yıllık üniversitenin alanları ile ilgili bölümlerine yerleşmiştir.

Öğretim Şekli :TAM GÜN-TAM YIL
Saatler : 07.30 - 14.15
Yabancı Dil : İngilizce- Almanca -Rusça
Isınma : DOĞALGAZ
Servis : Yok
Ulaşım : Merkezden otobüs ( Kızılay Güvenpark Durağından 454 ve 453 nolu otobüsler)ve dolmuşlarla ( Öveçler 2. Cadde veya Cevizlidere dolmuşları)
Yerleşim Yeri : Merkez ilçe
İl /İlçe Merkezine Uzaklık : MERKEZE 5km.
Kontenjan Bilgileri : 90 - Konaklama ve Seyahat Hizmetleri Alanı 90 - Yiyecek ve İçecek Hizmetleri Alanı
Taban-Tavan Puan Bilgileri : 206 - 330 Konaklama ve Seyahat Hizmetleri Alanı 205 - 345 Yiyecek ve İçecek Hizmetleri Alanı
Sportif Etkinlikler :
Bilimsel Etkinlikler :